Hvem er jeg ?

Jeg hedder Marttin Christensen, jeg er 39 år og jeg bor til daglig i København, jeg er iværksætter og lønmodtager og har tilbragt 10 år i forsvaret inden jeg startede som selvstændig som jeg efterhånden har været i små 13-14 år og har tradet min første aktie i starten af år 2000.

Jeg oprettet mig på Nordnet og købte min første aktie i start 2000 år, som tiden tog fat fik jeg mere og mere øjnene op for det med investeringer og i 2015, begyndte jeg så småt at lægge mig ud med Teknisk Analyse og siden da er jeg kun blevet klogere, dog var det først i 2019 jeg blev lidt aktiv på nettet i de forskellige forummer med investeringer hvor jeg så i 2020 besluttet mig for at oprette en Facebook gruppe for at hjælpe folk med at komme i gang med teknisk analyse.

Hvad er mit mål med at investere ?

Jeg har forskellige mål med de forskellige kontoer jeg har til rådighed, men det endelig mål er at leve af mine investeringer i det hele taget, men det er mere end aktiehandel såsom bolig investering, start ups,udlejning af biler i udlandet m.m

Når jeg siger leve af mine investeringer, betyder det jo ud fra det liv jeg gerne vil have for mig selv. Da jeg ikke er typen der sidder stille, men gerne vil have en finger på pulsen, så er det ment som alle mine investeringer skal kunne give mig nok til at jeg skal kunne leve af det,ikke luksus men bare leve uden at skulle tænke over om jeg har råd til mad om aften. jeg har lyst til at leve uden at skulle tænke på penge og det er ikke afslapning jeg går efter , men iværksætteri som kan skabe mere positiv energi og viljen til at skabe den næste “passiv indkomst” – jeg elsker at være på farten og møde nye mennesker og skabe noget sammen med dem eller lære fra mig som fx denne side.

VIGTIGT OMKRING SIDEN/MIG

Jeg er ikke expert, jeg er ikke rådgiver, jeg er ikke finansrådgiver, jeg er ikke ansat i et finashus eller lignede. Alt jeg giver ud af viden på denne side er ud fra mine personlige erfaringer og ud fra den måde jeg ser/læser mine signaler på de chart jeg kigger på. Jeg handler på min måde og deler ud af den erfaring jeg har derfra. Jeg fylder jer ikke med en masse pladder jeg ikke kan relatere til, jeg forholder mig til det jeg kender og det jeg ved virker for mig og deler ud af den viden så alle kan følge med.